Ook online coaching is in Corona tijd mogelijk!

Wist je dat allerlei vormen van coaching en begeleiding ook, en soms even effectief online kunnen plaatsvinden? En dat deze vaak net zo effectief zijn als het gebruikelijke face to face contact? PerCorso biedt onder andere de volgende vormen van online coaching en begeleiding aan:

Online coaching en begeleiding van PerCorso

Wij maken al jaren gebruik van e-coaching: een effectieve en flexibele methode waar je via een AVG-proof systeem met je coach communiceert. Je gaat op een voor jou passend moment aan de slag en kunt ook op elk moment steun van jouw coach aanvragen.
Sinds kort doen wij ook online gesprekken , en zelfs visualisaties en meditaties met cliënten Het heeft ook ons verrast hoe goed dat gaat en hoe effectief die werken. Daarvoor maken we bijvoorbeeld gebruik van bekende middelen als Zoom en Teams.
Voor al deze vormen geldt dat het contact zowel per PC, tablet of smartphone kan plaatsvinden; wat je maar het gemakkelijkste vindt. En vergeet niet dat je nogal wat reistijd en -kosten bespaart!

Ook loopbaanonderzoeken kunnen prima voor een groot deel online worden gedaan. Je kunt via een ons online betrouwbare en diepgaande testen en vragenlijsten online maken. We spreken dan wel samen de resultaten door.

Heb je vragen of twijfel je over dergelijke vormen? Neem gerust contact met ons op! Dan kun je zelf ervaren hoe een en ander in zijn werk gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *