Psychologische testen versnellen inzicht

Een psychologische test is een prima middel om snel inzicht te krijgen in bijvoorbeeld jouw eigenschappen, kwaliteiten, sterke en minder sterke punten of zaken die voor jou een belemmering vormen; tenminste wanneer de psycholoog ervaren is in het interpreteren van de resultaten.

Bij PerCorso maken wij regelmatig gebruik van degelijke psychologische testen. Bijvoorbeeld om een helder antwoord te krijgen op vragen als:
– Hoe zit ik eigenlijk in elkaar? Wat zijn mijn sterke en mijn minder sterke kanten?
– Wat is er mogelijk een oorzaak van dat ik me gedraag zoals ik dat doe?
– Hoe staat het met mijn veerkracht? Wat voor impact heeft stress op me? En wat zou ik er aan kunnen doen?
– Hoe komt het dat ik steeds weer opnieuw in dezelfde valkuilen stap?
– Wat motiveert mij het sterkste, en wat juist niet?
– Is een bepaalde functie eigenlijk wel wat voor mij? Word ik er blij van? Heb ik er wel de capaciteiten voor?
en nog veel meer vragen.

Wanneer je een test hebt gemaakt spreken we de resultaten natuurlijk uitgebreid met je door. Waar het nodig is zoomen we verder op jouw vraag in, zodat je er ook echt iets aan hebt en mee verder kunt.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Marcel Heitkamp, psycholoog NIP.