E-coaching ideaal alternatief in Corona tijd

Hoe frustrerend is het om net met een coachingstraject gestart te zijn, en dan ineens als het ware gedwongen te worden om zo veel mogelijk thuis te blijven; iets dat merkbaar bij velen nog extra spanning oplevert. Zeker wanneer je bijvoorbeeld ook nog je kinderen moet begeleiden bij hun huiswerk en je partner ook tot thuiswerker is gebombardeerd! Waar wij e-coaching al meerdere jaren inzetten als methode om onze cliënten te begeleiden, blijkt dit zeker in deze periode een ideaal alternatief te zijn. Je houdt niet alleen contact met elkaar, maar onderbreekt ook jouw ontwikkelingsproces niet abrupt af. Bovendien kun je met jouw coaching aan de slag op een moment dat jou het beste uitkomt, én verlies je géén reistijd. Wat wil je nog meer!!
Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Samen gaan we dan na of e-coaching ook voor jou een passend alternatief is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *