Online verliesbegeleiding: op elk moment steun op maat

Misschien denk je dat online verliesbegeleiding eigenlijk geen goede manier kan zijn om met je verlies om te gaan. Toch kan dat wél. Sinds kort kun je via ons toegang krijgen tot een online programma dat mensen die te maken krijgen met verlies van een dierbare, werk, gezondheid of een relatie helpt dat verlies op een goede manier in hun leven te “verweven”.

Je krijgt op deze manier niet alleen verliesbegeleiding van een ervaren begeleider, maar ook opdrachten, inspirerende lezingen, video’s, boeken, muziekstukken en meditaties. Al met al een inspirerend programma waarbij jij je ervaringen steeds met jouw begeleider kunt doorspreken en delen. Juist deze combinatie maakt het mogelijk dat je op elk gewenst moment met jouw proces aan de slag kunt en je gedurende het hele traject werkelijk gesteund voelt.

Heb je interesse in deze vorm van online verliesbegeleiding en wil je voorbeelden zien van wat je kunt verwachten? Neem dan contact op met Truus Buter, ervaren verlies- en rouwbegeleider, aangesloten bij de LSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *