Wandelcoaching

Hoe fijn kan het zijn om al lopend in de prachtige natuur je gedachten de vrije loop te laten, iets wat je dwars zit met een onafhankelijke persoon te bespreken, na te denken over keuzes, je hoofd tot rust te brengen of nieuwe inspiratie op te doen? Wanneer je dit aanspreekt kan wandelcoaching voor jou mogelijk een prima vorm zijn.

Waarin onderscheidt wandelcoaching zich van de “normale” coaching of e-coaching?
Doordat je in de buitenlucht bent kan er letterlijk en figuurlijk een frisse wind door je hoofd waaien. Daarnaast lukt het door de ruimte en stilte van de omgeving je vaak beter om “tot jezelf te komen”. Je kunt ook ervaren hoe het is om even bij een ervaring, gedachte of een verrassend object stil te staan. We lopen samen op. Dat geeft jou de mogelijkheid om na te denken, in rust tot een antwoord te komen of een gedachte of gevoel toe te laten. Vaak vinden we al lopend antwoorden die de natuur zelf aanreikt.

Na afloop praten we soms nog even na met een kop koffie of thee. Je krijgt zelfs nog de mogelijkheid om even door ons labyrint te lopen. Dat kan trouwens op zich al een aparte ervaring zijn. Vanuit onze locatie in Dalfsen wandelen we zo de natuur in. Door de variatie die de verschillende landgoederen bieden kunnen we altijd wel een route vinden die bij jou en jouw wensen en mogelijkheden past.
Interesse? Neem dan met ons contact op!