PATRONEN DOORBREKEN

“De berg wordt diepte onder de voet van wie hem vastbesloten bestijgt” Japans spreekwoord

Door een crisissituatie, maar soms ook heel geleidelijk, kun je het gevoel krijgen dat je op de een of andere manier vastloopt in je leven, je contacten of je baan. Het kan zijn dat je steeds verder bent verwijderd van datgene wat jou vroeger inspireerde of motiveerde, maar ook dat je steeds weer tegen dezelfde drempel oploopt. Maar je wilt vrij zijn, los komen uit het stramien dat je al zo lang belemmert…..

In onze praktijk kunnen wij je op verschillende manier helpen om die wens zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan. Besef dat zo’n traject intensief en confronterend kan zijn, maar zeker ook bevrijdend kan werken. Wij hanteren een respect- en liefdevolle aanpak, zonder “soft” te zijn. Deze kan bestaan uit (een combinatie van) verschillende opties, zoals:

  • Zelfonderzoek door middel van opdrachten en gesprekken, eventueel aangevuld met e-coaching of psychologische testen
  • Lichaamsgerichte oefeningen, bijvoorbeeld om dichter bij je gevoel te komen en de balans tussen hart en verstand te verbeteren
  • Een specifiek voor dit type problemen ontwikkelde acupunctuurmethode die er vaak toe leidt dat je je totaal anders voelt: sterker, meer in hun kracht en bevrijd van een last. 
  • Eén of meer sessies waarin we gebruik maken van Bezielingsplaten of een andere methode.

Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!