Inspiratie en inzicht door bezielingsplaten

Ben je op zoek bent naar wat jou werkelijk inspireert en motiveert? Of weet je dat wel maar zijn er blijkbaar blokkades om die benodigde stappen te zetten? En wil je daarnaast ook nog weten wat je kunt doen om eventuele drempels weg te nemen én hoe dat dan voelt? Dán is een sessie met onze bezielingsplaten voor jou waarschijnlijk een inspirerend en motiverende gebeurtenis.

Wat kan een sessie met bezielingplaten voor jou opleveren?

Stel dat je voor een belangrijke keuze staat. Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar ander werk, of weet dat er iets in je relatie moet veranderen. Veel mensen vertrouwen dan op hun verstand. Maar juist bij dit soort beslissingen is dat maar één factor die vaak ook nog onvoldoende duidelijkheid geeft. Ook kan het zijn dat je niet weet in welke richting je de oplossing moet zoeken.
Een sessie met bezielingsplaten nodigt je als het ware uit om te vinden wat werkelijk voor jou van belang is. Waar word je echt enthousiast en warm van? Wat heb je nodig om jouw idealen te realiseren? Welke aspecten en eigenschappen blijven bij jou onderbelicht, terwijl ze wél een belangrijke rol spelen? Hoe voelt het om een bepaalde stap te zetten die je nog nooit hebt gedaan?
In een sessie ontdek je gaandeweg antwoorden op dergelijke vragen. Je krijgt niet alleen inzicht in dat wat er allemaal in jou speelt, maar voelt ook hoe het is om je in allerlei richtingen te bewegen. Terwijl jij spontaan, deels geleid door de coach, jouw weg gaat, leggen wij het proces en het eindplaatje vast. Die gegevens kun je naderhand zo vaak doorkijken als je wilt. De opgedane inzichten zijn prima toepasbaar binnen een loopbaantraject of bij belangrijke keuzes.

Interesse?

Lijkt zo’n sessie jou iets? Neem dan contact op met Truus Buter. Zij geeft je graag verdere informatie. In de meeste gevallen is één sessie vaak al voldoende om de door jou gewenste helderheid te krijgen.